Gratis verzending vanaf € 50

Verzenden

Afhalen van je bestelling is steeds gratis en kan tijdens onze openingsuren.
Bestellingen onder de €50 hebben een verzendtarief van € 5,70
Bestellingen boven €50 zijn gratis verzending.

Al onze verzendingen gebeuren via Bpost.

Grote en zware bestelling die niet door Bpost kunnen worden verzonden, worden door de vervoerder van theetjesenideetjes bezorgt.

Retourneren

Onbeschadigde artikelen kunt u retourneren in de originele verpakking. De retourkosten zijn voor de koper. De retourtermijn bedraagt 14 dagen. Om een retourzending aan te vragen, als u een artikel beschadigd heeft ontvangen vragen wij u met ons contact op te nemen telefonisch of per mail. Alle losse thee soorten kunnen wij helaas niet terugnemen(*).

Terugbetalingen gebeuren bij aankomst en controle van het geretourneerde goed.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat "theetjes en ideetjes" niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de theetjesenideetjes zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@theetjesenideetjes.be Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

(*) Let op!!

(*)Verse losse thee producten, vruchten- en kruiden infusies die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na betaling definitief.”

(*)Bij verzegelde producten  heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.